Orgonites -met-edelstenen – Nwyfre
Naast mijn passie voor kruiden heb ik een grote liefhebberij voor edelstenen. Ik werd erg enthousiast toen de Orgone piramides met edelstenen op mijn pad kwamen. Zij kunnen helpen bij veel klachten die in mijn praktijk voorkomen. Zeker ook bij klachten op energetisch niveau, stralingsbelasting en negatieve energieën.

Orgone energie en edelstenen zijn erg interessant en prettig om mee te werken. Het helpt om blokkades op te ruimen, energievelden op te schonen, negatieve energieën om te zetten in positieve, balans te creëren.
Orgonites met edelstenen hebben nog extra eigenschappen die helpen bij herstel van allerlei klachten.

Orgone betekent levensenergie, Nwyfre, Chi, Ether en Prana. Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal die helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. 
Daarnaast zet orgone negatieve energieën om in positieve energie en is effectief tegen negatieve aardstralen, spininversie (fysieke disbalans door elektromagnetische straling) en elektrosmog. De orgonites zijn speciaal gemaakt om je energieveld (aura) te balanceren. Door het aanraken van de orgonite kun je rustiger worden, minder stress ervaren en energieën van andere mensen op afstand houden.

In de webwinkel zijn verschillende orgonite producten te koop die door mij gemaakt zijn. Ook leuk om cadeau te geven!

TERUG NAAR BOVEN
%d bloggers liken dit: