Bloesemremedie Paardenbloem

Bloesemremedie Paardenbloem

9,50

De Alane boom- en bloesemremedies worden verkocht als gebruikersflesjes van 30 ml. Deze zijn dus direct te gebruiken.

Paardenbloem – Taraxacum
Er mogen zijn

Ja, kom maar op!
Energiek en licht, vrolijk en aanwezig. Laat zich duidelijk horen, maar wel vriendelijk en mag er ook zijn. Laat zich horen als het nodig is. En dan met duidelijke taal. Wanneer het niet nodig is om zich te laten horen, dan is het rustig en vredig.
Helpend om jezelf te kunnen laten horen, op een vriendelijke manier. Er te kunnen staan, maar wel zacht en liefdevol. Om er te mogen zijn, niet over het hoofd te worden gezien. Zonder op een vervelende negatieve manier de aandacht te hoeven trekken. Gewoon er mogen zijn, gewoon je stem laten horen. Zonder zichzelf op de voorgrond te hoeven dringen. Zonder theater.
En dat helpt om sterk te staan, verankert te zijn in jezelf.

Mooi dus voor mensen die het moeilijk vinden zichzelf te laten horen. Die het moeilijk vinden zichzelf uit te spreken. Bang om anderen te kwetsen of juist zichzelf. Niet de juiste woorden kunnen vinden. Verlegen en liever niet opvallend aanwezig. Paardenbloem helpt op een liefdevolle en respectvolle in vertrouwen uit te kunnen spreken. Want je mag er zijn!

 

Alane bloesemremedie Paardenbloem.
Standaard dosering is 3 x daags 3 druppels. In sommige gevallen is meer of minder nodig. Neem bij twijfel contact met me op.

Gewicht 0,08 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloesemremedie Paardenbloem” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.