E-Book Wat groeit er in de paardenwei.

Aanbieding!

E-Book Wat groeit er in de paardenwei.

Oorspronkelijke prijs was: €21,95.Huidige prijs is: €19,95.

‘Wat groeit er in de paardenwei’ nu in een nieuwe versie inclusief indexen van de planten.
Een ruim 150 pagina’s dik E-Book, vol met informatie en beeldmateriaal.

In en rond de gemiddelde paardenwei groeit en bloeit van alles. Veel nuttige planten, maar er kunnen ook giftige planten groeien, soms met ernstige gevolgen.
Voor veel paardenhouders, maar ook houders van andere grazers, roept dit veel twijfel en onzekerheid op. Ze hebben veel kennis over hun dieren, maar vaak niet over wat er in en rond de weilanden groeit.

Vanuit mijn kruidenkennis en ervaring, maar ook mijn jarenlange kennis en ervaring m.b.t. het houden van paarden heb ik dit E-Book geschreven.

In dit E-Book vind je planten die wel en niet geschikt zijn in en rondom de paardenwei.
Ze zijn opgedeeld in zones; veilig (groen), ongewenst en voorzichtigheid is geboden (geel) en vermijden, gevaarlijk (rood). Bij ieder deel vind je een index met de planten die daarin voorkomen. Achterin vind je de complete index.

In het blauwe gedeelte vind je overige informatie, conclusies, tips, bronnen en interessante boeken.
Bij de gevaarlijke en te vermijden planten is met een X aangegeven welke het meest giftig zijn.

Er zijn ook wat tuinplanten in opgenomen, aangezien deze soms vlakbij een wei staan of daar kunnen gaan groeien. Ook kunnen zij binnen het bereik van het paard komen als deze ontsnapt bij stal/wei/paddock.

Bij een aantal planten is zeer kort wat geschreven over de natuurgeneeskundige werking. In werkelijkheid is die werking breder, maar er is een bewuste keuze gemaakt om dit hier te beperken.

In dit E-Book is een zo compleet mogelijke selectie gemaakt met zoveel mogelijk de planten die in Nederland en België redelijk algemeen voorkomen. Er zullen zeker wel planten zijn die niet in dit E-Book voorkomen.

Let op; je krijgt na betaling een download link per mail. Mijn mailberichten komen nogal eens in de map ongewenste mail of spam terecht. Check deze dus ook!

Veel plezier met dit E-Book!
Hanneke de Brouwer-Boemaars – Kruid of zo

E-Book Wat groeit er in de paardenwei.
Planten in de paardenwei.

Let op; je krijgt na betaling een download link per mail. Mijn mailberichten komen nogal eens in de map ongewenste mail of spam terecht. Check deze dus ook!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-Book Wat groeit er in de paardenwei.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…