Kruiden en wilde planten – minicursus
Wil je meer leren over de kruiden en wilde planten?
Over het oogsten, drogen en bewaren? Hoe je de kruiden en wilde planten kunt gebruiken?
Een minicursus met praktische tips waar je zelf makkelijk mee aan de slag kunt gaan.
Welkom bij deze minicursus kruiden en wilde planten. Een introductiecursus waarin je al wat ins en outs leert over de kruiden.
In deze cursus ga ik meer uitleg geven over het oogsten, drogen en bewaren van kruiden.
Verder komt er aan bod;
Welke wilde planten eetbaar zijn en welke je in de keuken kunt gebruiken.
Hoe maak je een heerlijke kruidenboter en hoe zet je een goede kruidenthee.
Kortom een aantal belangrijke en handige basisfactoren in het werken met kruiden en wilde planten.
De planten die in deze minicursus besproken worden zijn de Tijm, Brandnetel, Hondsdraf, Paardenbloem, Weegbree en Zevenblad.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.