Kruidenwandeling ‘Help, er groeit een plant in mijn tuin!’ – groepsuitje vanaf 4 personen

Kruidenwandeling ‘Help, er groeit een plant in mijn tuin!’ – groepsuitje vanaf 4 personen

125,00200,00

Kruidenwandelingen met groepen.
Bij Kruid of zo kun je met een eigen groep(je) een kruidenwandeling/kruidenexcursie/wildpluk wandeling bij mij boeken.
Zie voor verdere informatie hieronder.

Bij Kruid of zo heb je de mogelijkheid om een kruidenwandeling/kruidenexcursie/wildpluk wandeling te boeken.
De beste tijd hiervoor is het voorjaar tot en met de zomer en eventueel vroege najaar.

Kruidenwandeling ‘Help, er groeit een plant in mijn tuin! 

Deze kruidenwandeling is afgestemd op mijn boek ‘Help, er groeit een plant in mijn tuin! en zal dan gaan over de planten die spontaan in je tuin opkomen. De wilde planten, de ‘on’kruiden, de woekerende planten. Tijdens deze wandeling door mijn eigen tuin, zal ik je vertellen wat deze planten voor je betekenen. Ik zal je de planten laten zien, voelen, ruiken en proeven. Dus ook weer een echte ervaringsexcursie.

Onze tuin heeft een grote diversiteit aan (inheemse) soorten planten, struiken en bomen die deels ook geneeskrachtig en/of eetbaar zijn. Een met ook verschillende waterpartijen en veel ‘wilde’ planten en ‘onkruiden’. De tuin is heel natuurlijk aangelegd en er is heel veel te zien en te vertellen.

Jullie worden ontvangen met kruidenthee, kruidenwater, koffie en koek. Ik zal hierbij uitleg geven over mijn achtergrond en al een introductie geven over kruiden en de bedoeling van de wandeling.
Hierna gaan we wandelen in de Kruidentuin van Kruid of zo waar bijzonder veel planten, struiken en bomen groeien die zowel helend als voedend zijn of belangrijk voor de biodiversiteit. Ik ga hier uitgebreid uitleg over geven en ook over de opbouw van deze tuin. Natuurlijk is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Ook is er de mogelijkheid om in de natuurgebieden rondom onze locatie te gaan wandelen. Al meteen recht tegenover Kruid of zo ligt een natuurgebied waar ook veel te zien is en achter ons ligt een bosgebied. De omgeving is dus interessant genoeg voor een kruidenwandeling. Hiervoor kun je via ‘Het wilde paradijs’ boeken.

De wandeling in onze Kruidentuin is makkelijk te bewandelen en qua tijd makkelijk aan te passen, dus ook redelijk goed geschikt voor mensen die minder goed kunnen lopen.
De gebieden buiten de tuin zijn over het algemeen wat lastiger te belopen als je minder goed ter been bent.

Wil je graag op een andere locatie een wandeling organiseren? Dat kan in overleg met wel extra kosten voor reisvergoeding en als de locatie binnen 15 kilometer vanaf mijn adres is (Oirschotseweg 69, Moergestel).

Neem voor vragen gerust contact op.

Prijzen:
Kruidenwandeling 1-6 personen € 125
Kruidenwandeling 7 personen € 145
Kruidenwandeling 8 personen € 160
Kruidenwandeling 9 personen € 170
Kruidenwandeling 10 personen € 180
Kruidenwandeling 11 personen € 190
Kruidenwandeling 12 personen € 200

Grotere groepen kan in overleg. Mijn ervaring is dat de groepen beter niet groter kunnen zijn dan 15 personen, maar het is altijd bespreekbaar.
Vanaf 13 personen komt er per extra persoon €10,00 aan extra kosten bij. Hiervoor kun je met mij contact opnemen via de mail.

Prijzen zijn inclusief kruidenthee/koffie/kruidenwater/koek.
Extra’s kunnen in overleg.

Kruidenwandeling uitje

Kruidenwandeling 1-6 personen, Kruidenwandeling 10 personen, Kruidenwandeling 11 personen, Kruidenwandeling 12 personen, Kruidenwandeling 7 personen, Kruidenwandeling 8 personen, Kruidenwandeling 9 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kruidenwandeling ‘Help, er groeit een plant in mijn tuin!’ – groepsuitje vanaf 4 personen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.