Orgonite Citrien piramide

Categorien: ,
availablity

Uitverkocht

22,95

Orgonite piramide met de edelsteen Citrien
Dit is een uniek product. Je ontvangt de piramide die op de foto staat.

Orgone-piramides-met-edelstenen – Nwyfre
Naast mijn passie voor kruiden heb ik een grote liefhebberij voor edelstenen. Ik werd erg enthousiast toen de Orgone piramides met edelstenen op mijn pad kwamen. Zij kunnen helpen bij veel klachten die in mijn praktijk voorkomen. Zeker ook bij klachten op energetisch niveau, stralingsbelasting en negatieve energieën.

Orgone energie (levensenergie, Nwyfre) en edelstenen zijn erg interessant en prettig om mee te werken. Het helpt om blokkades op te ruimen, energievelden op te schonen, negatieve energieën om te zetten in positieve, balans te creëren.

Citrien
Citrien is een krachtige reiniger en hersteller. Deze edelsteen, die de kracht van de zon draagt, is zeer weldadig. Citrien verwarmt, geeft energie en is zeer creatief. Het is een kristal dat nooit hoeft te worden gereinigd. Het absorbeert, transformeert, verstrooit en aardt negatieve energie en is daarom goed voor het milieu. Citrien geeft energie aan elk niveau van het leven.

Als beschermer van het aura werkt hij als een vroeg alarmsysteem, zodat er tijdig actie te ondernemen valt. Hij heeft het vermogen de chakra’s te reinigen, vooral het zonnevlechtchakra. Citrien reinigt de verfijnde lichamen, brengt ze in balans en op één lijn met het fysieke.

availablity

Uitverkocht

SKU: 20200018

Beschrijving

Orgone piramide Citrien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orgonite Citrien piramide” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.