Thema kruidencursus ‘Hoe blijf je fit en vitaal’ – 5, 12, 19 november- ochtend of avond

Thema kruidencursus ‘Hoe blijf je fit en vitaal’ – 5, 12, 19 november- ochtend of avond

79,95

Hoe blijf je fit en vitaal
Themacursus
 van drie lessen

Wil jij vitaal de winter door? En leren hoe je de ‘strijd’ aan kunt gaan met virussen en andere ziektekiemen? Hoe je fit kunt blijven en je immuun- en afweersysteem goed kunt ondersteunen deze komende maanden? 

Dinsdag 5, 12, 19 november
Tijd: 10.00-12.30 uur of
19.30 – 22.00 uur

Hoe blijf je fit en vitaal

Hoe blijf je fit en vitaal? En leren hoe je de ‘strijd’ aan kunt gaan met virussen en andere ziektekiemen? Hoe je fit kunt blijven en je immuun- en afweersysteem goed kunt ondersteunen deze komende maanden? 

Het is belangrijk om te zorgen dat je fit en vitaal blijft.

De afgelopen jaren is er in natuurgeneeskunde veel onderzoek gedaan op het gebied van ons immuunsysteem en natuurlijk ook ons afweersysteem. En nog steeds komen er nieuwe inzichten bij. Via nascholingen volg ik steeds deze nieuwste inzichten op de voet. Het is te interessant en belangrijk om dat niet te doen.

Zo heb ik inmiddels veel kennis en ervaring vergaard op het gebied van ons afweer- en immuunsysteem en preventie en behandeling van virale infecties. En ook heel belangrijk; het herstel bij postvirale aandoeningen zoals long/post covid.

In mijn praktijk pas ik dit natuurlijk ook al toe, maar ik merk dat ik dit graag met meer mensen wil delen. Dit stuk voorlichting vind ik nu eenmaal erg belangrijk.
En dat heb ik dus gedaan. Ik heb deze informatie verwerkt in een workshop van drie dagdelen. Je leert in deze drie lessen heel veel over het afweer- en immuunsysteem, preventie, behandeling en herstel.
Dus hoe je jezelf fit en vitaal kunt houden.

Waarom meedoen?
Omdat het belangrijk is om goed voor je afweer- en immuunsysteem te zorgen. En je kunt dit heel goed zelf. Je krijgt van mij de tools en je zult merken dat je jezelf fitter en vitaler voelt. Dat je lekkerder in je vel zit. 
Je leert over preventie, behandeling en herstel van (virus)infecties en postvirale aandoeningen. 
We pakken het breed aan, want alleen kruiden is niet voldoende. Dus we gaan ook kijken naar leefstijl, voeding en supplementen. Een heleboel interessante en waardevolle informatie dus.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voor iedereen die zijn/haar gezondheid belangrijk vindt en graag vitaal de winter door wil komen. Voor degenen die graag lekker in hun vel willen zitten en zich fit(ter) willen voelen.
Neem jij je gezondheid serieus? Dan is deze korte cursus echt interessant voor je.

Je hebt verder geen voorkennis van kruiden of supplementen nodig. Je leert dit gedurende deze drie bijeenkomsten.

Dus grijp je kans en doe mee!

Programma:
Les 1
Gedurende dit blok gaan we dieper in op het afweersysteem, immuunsysteem en de spijsvertering die daar een belangrijke rol in speelt. Het microbioom/darmflora is hierbij ook belangrijk.
Ook gaan we bespreken welke kruiden we kunnen gebruiken op het gebied van detox, het versterken van het afweer- en immuunsysteem, het bestrijden van een infectie en het werken aan herstel, ook bij postvirale aandoeningen.
Uiteraard zal besproken worden hoe je de kruiden het beste toe kunt passen.
Ook de rol van bloesemremedies zal hierbij besproken worden.
In de les maakt iedere cursist zelf een kruidenmengsel van gedroogde kruiden om zelf thuis thee van de kunnen zetten.
Ook krijgen degenen die graag zelf willen starten met het maken van waterkefir de korrels van mij.

Les 2
Tijdens dit blok gaan we dieper in op leefstijl en voeding. Hierbij komen onderwerpen aan bod als stress, ontspanning, rust, slaap, beweging, homotoxicose leer, eetpatronen, intermittent fasting, goede basisvoeding.
Je wordt je tijdens deze dag bewuster hoe jouw balans is tussen ontspanning en spanning en je krijgt handvaten voor verbeterpunten.
Deze dag maak je ook zelf je eigen hoestsiroop.
Bij deze krijg je les een leuk digitaal receptenboek voor kruiden en wilde planten.

Les 3
Dit laatste blok staat in het teken van supplementen. Welke vitamine, mineralen en andere supplementen we kunnen inzetten voor preventie, aanpak en herstel van virale infecties.
Dit om te voorkomen dat virussen zich kunnen nestelen en vermenigvuldigen in ons lichaam. Maar ook belangrijk zijn de antioxidanten om de vrije radicalen (ziekmakende stoffen) uit ons lichaam te krijgen.
Als extra aanvulling bij deze les krijg je een document met overzicht van welke varianten van vitamine en mineralen goed opneembaar zijn.
Een mooie dus aanvulling op een gezonde leefstijl, voeding en gebruik van kruiden.
Na deze les krijgt iedereen een pot vitamine C mee naar huis.

Is er ook een online variant?
Heb je niet de mogelijkheid om live aan de cursus deel te nemen? Geen probleem. Je kunt ook kiezen voor enkel de digitale variant via Kruid of zo Academy.
Je mist dan weliswaar de hoestsiroop, theemix, de waterkefirkorrels, vitamine C en de fysieke lesmap, maar je krijgt wel alle informatie online om zelf mee aan de slag te gaan. Deze lessen komen per 3 november beschikbaar.
Deze vind je hier>>>

Voordelen van het volgen van deze cursus
Je leert hoe je jezelf vitaler en fitter kunt voelen. Hoe jij je afweer- en immuunsysteem kunt verbeteren. Hoe je een (virus)infectie kunt voorkomen en behandelen. Hoe je beter en sneller kunt herstellen, ook van een postvirale infectie.
Je leert welke verbeterpunten jij voor jou persoonlijk kunt doorvoeren.
Alle informatie kun je terugvinden op je studentenplatform van de Kruid of zo Academy, ook bij de live cursus.

Voordelen van de live cursus
Je kunt meteen de hoestsiroop en theemix maken en mee naar huis nemen. Je krijgt waterkefirkorrels, een pot vitamine C en een mooie korting op een MTVSS Access Body Processes combi met drumhealing (mits je jezelf voor 30 oktober aanmeldt).
En drie leuke, gezellige samenkomsten in een sfeervolle en warme cursusruimte met volop mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Voordelen digitale cursus
Je kunt de lessen op je gemak in eigen tempo doen op tijden die jou het beste uitkomen.
Ook kun je instappen op ieder gewenst moment, want de cursus blijft beschikbaar via Kruid of zo Academy.
Verder heb je geen reistijd- en kosten. Als je verder weg woont of geen vervoer hebt, is dit dus de ideale oplossing.

Wat houdt jou dan nog tegen om aan deze waardevolle cursus mee te doen?

Ik zou zeggen, meld je aan

Belangrijk
Meld je op tijd aan! De groepen worden bewust klein gehouden, dit werkt prettiger en zo is er voldoende ruimte voor vragen en aandacht voor iedereen. Er is per groep ruimte voor maximaal 8 personen.
VOL=dus wel VOL.

Dinsdag 5, 12, 19 november
Tijd: 10.00-12.30 uur of
19.30-22.00 uur

Locatie
Kruid of zo
Oirschotseweg 69, Moergestel
Docent: Hanneke de Brouwer-Boemaars

Investering
Van alle lessen wordt het lesmateriaal op een digitaal educatieplatform van Kruid of zo Academy gezet. Je kunt hier steeds al het lesmateriaal onbeperkt terugvinden en downloaden.

Vanzelfsprekend is de investering inclusief de kruidenthee, koffie en koek tijdens de lessen.
Alle (biologische) ingrediënten en pot voor de hoestsiroop, de kruiden en zakjes voor de theemix zullen ook door mij verzorgd worden en zitten dus ook bij de prijs inbegrepen, alsmede de waterkefir korrels en de pot vitamine C.
Ook krijg je een lesmap met het lesmateriaal.
Dit alles is voor slechts €79,95 voor jou beschikbaar.

Als extra bonus voor de snelle beslissers krijg je bij deze live cursus een hele leuke, eenmalige aanbieding, namelijk een speciaal arrangement gericht op vitaliteit. Het is een combinatie van MTVSS Access Body Processes en een drumhealing. Normaal kost deze €82,50, maar nu voor jou als deelnemer aan deze cursus kost het maar €65,50 (deze bonus geldt als je jezelf voor 30 oktober aanmeldt voor de live cursus).
Deze behandeling is erop gericht het immuunsysteem extra te ondersteuning, dus een mooie aanvulling op de cursus.

Hoe blijf je fit en vitaal

Fit en vitaal – Avondcursus, Fit en vitaal – Ochtendcursus

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thema kruidencursus ‘Hoe blijf je fit en vitaal’ – 5, 12, 19 november- ochtend of avond” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.