Thema cursus Hoe blijf je fit en vitaal – online

Thema cursus Hoe blijf je fit en vitaal – online

55,00

Vitaal de winter door
Workshop
 drie digitale lessen

Wil jij fit en vitaal blijven of worden? En leren hoe je de ‘strijd’ aan kunt gaan met virussen en andere ziektekiemen? Hoe je  je immuun- en afweersysteem goed kunt ondersteunen? 

Vitaal de winter door
Workshop
 drie digitale lessen

Wil jij fit en vitaal blijven of worden? En leren hoe je de ‘strijd’ aan kunt gaan met virussen en andere ziektekiemen? Hoe je  je immuun- en afweersysteem goed kunt ondersteunen? 

De afgelopen jaren is er in natuurgeneeskunde veel onderzoek gedaan op het gebied van ons immuunsysteem en natuurlijk ook ons afweersysteem. En nog steeds komen er nieuwe inzichten bij. Via nascholingen volg ik steeds deze nieuwste inzichten op de voet. Het is te interessant en belangrijk om dat niet te doen.
Zo heb ik inmiddels veel kennis en ervaring vergaard op het gebied van ons afweer- en immuunsysteem en preventie en behandeling van virale infecties. En ook heel belangrijk; het herstel bij postvirale aandoeningen.

In mijn praktijk pas ik dit natuurlijk ook al toe, maar ik merk dat ik dit graag met meer mensen wil delen. Dit stuk voorlichting vind ik nu eenmaal erg belangrijk.
En dat heb ik dus gedaan. Ik heb deze informatie verwerkt in een workshop van drie dagdelen. Je leert in deze drie lessen heel veel over het afweer- en immuunsysteem, preventie, behandeling en herstel.
Dus hoe je jezelf fit en vitaal kunt houden.

Waarom meedoen?
Omdat het belangrijk is om goed voor je afweer- en immuunsysteem te zorgen. En je kunt dit heel goed zelf. Je krijgt van mij de tools en je zult merken dat je jezelf fitter en vitaler voelt. Dat je lekkerder in je vel zit.
Je leert over preventie, behandeling en herstel van (virus)infecties en postvirale aandoeningen.
We pakken het breed aan, want alleen kruiden is niet voldoende. Dus we gaan ook kijken naar leefstijl, voeding en supplementen. Een heleboel interessante en waardevolle informatie dus.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voor iedereen die zijn/haar gezondheid belangrijk vindt en graag vitaal de winter door wil komen. Voor degenen die graag lekker in hun vel willen zitten en zich fit(ter) willen voelen.
Neem jij je gezondheid serieus? Dan is deze korte cursus echt interessant voor je.

Je hebt verder geen voorkennis van kruiden of supplementen nodig. Je leert dit gedurende deze dagen.

Dus grijp je kans en doe mee!

Programma:
Blok 1
Deze dag gaan we dieper in op het afweersysteem en immuunsysteem, spijsvertering en microbioom/darmflora.
Verder: kruiden op het gebied van detox, het versterken van het afweer- en immuunsysteem, het bestrijden van een infectie en het werken aan herstel, ook bij postvirale aandoeningen.
Uiteraard zal besproken worden hoe je de kruiden het beste toe kunt passen.
Ook de rol van bloesemremedies zal hierbij besproken worden.

Blok 2
Tijdens deze dag gaan we dieper in op leefstijl en voeding. Hierbij komen onderwerpen aan bod als stress, ontspanning, rust, slaap, beweging, homotoxicose leer, eetpatronen, intermittent fasting, goede basisvoeding.
Je wordt je tijdens deze dag bewuster hoe jouw balans is tussen ontspanning en spanning en je krijgt handvaten voor verbeterpunten.
Bij deze les krijg je een leuk digitaal receptenboek voor kruiden en wilde planten.

Blok 3
De laatste dag staat in het teken van supplementen. Welke vitamine, mineralen en andere supplementen we kunnen inzetten voor preventie, aanpak en herstel van virale infecties.
Dit om te voorkomen dat virussen zich kunnen nestelen en vermenigvuldigen in ons lichaam. Maar ook belangrijk zijn de antioxidanten om de vrije radicalen (ziekmakende stoffen) uit ons lichaam te krijgen.
Als extra aanvulling bij deze les krijg je een document met overzicht van welke varianten van vitamine en mineralen goed opneembaar zijn.
Een mooie aanvulling dus op een gezonde leefstijl, voeding en gebruik van kruiden.

De digitale versie
Heb je niet de mogelijkheid om live aan de cursus deel te nemen? Geen probleem. Je kunt kiezen voor enkel de digitale variant.

Voordelen van het volgen van deze cursus
Je leert hoe je jezelf vitaler en fitter kunt voelen. Hoe jij je afweer- en immuunsysteem kunt verbeteren. Hoe je een (virus)infectie kunt voorkomen en behandelen. Hoe je beter en sneller kunt herstellen, ook van een postvirale infectie.
Je leert welke verbeterpunten jij voor jou persoonlijk kunt doorvoeren.
Alle informatie kun je terugvinden op je studentenplatform, ook bij de live cursus. Hiervoor wordt je automatisch ingeschreven.

Voordelen digitale cursus
Je kunt de lessen op je gemak in eigen tempo doen op tijden die jou het beste uitkomen. Je kunt instappen op ieder gewenst moment, want de cursus blijft beschikbaar.
Verder heb je geen reistijd- en kosten. Als je verder weg woont of geen vervoer hebt, is dit dus de ideale oplossing.

Na aanmelden wordt je ingeschreven op het studentenplatform van de Kruid of zo Academy.

Wat houdt jou dan nog tegen om aan deze waardevolle cursus mee te doen?

Ik zou zeggen, meld je aan….

Investering
Van alle lessen wordt het lesmateriaal op een digitaal studentenplatform gezet van Kruid of zo Academy. Je kunt hier steeds al het lesmateriaal onbeperkt terugvinden en downloaden.
De digitale versie is voor jou beschikbaar voor de fantastische prijs van €55,00.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thema cursus Hoe blijf je fit en vitaal – online” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.